Wie zijn wij

Ivan Gilson (Oudste)

Ik ben Ivan Gilson. Na mijn theologische opleiding heb ik vele jaren mogen dienen in de Evangelische Gemeente Parousia (oudste/voorganger/pastoraat/muziek).

Naast mijn werk in de gemeenten, had ik altijd mijn “normale baan” behouden als IT-manager bij IBM. In mei 2020 mocht ik met een regeling afscheid nemen.

Sinds december 2020 mag ik onze gemeente – CAMA Evangelische Gemeente Amstelveen – dienen onder de titel Kerkwerker. Mijn voornaamste taken zijn prediking en pastoraat.

Contact: ivan@cama-amstelveen.nl | 06-53761685

Erwin Matthijs (Oudste)

Na een katholieke opvoeding in Zeeuws-Vlaanderen heb ik in het begin van mijn studietijd echt voor Jezus gekozen. In het najaar van 2017 ben ik toegetreden als oudste van onze CAMA gemeente Amstelveen. Samen met mijn vrouw Margriet kom ik hier sinds 1998. Vanaf het begin hebben we ons thuis gevoeld in deze warme en liefdevolle gemeente. Als oudste zou ik er graag aan bijdragen, dat onze gemeente dat warme, liefdevolle thuis voor velen mag zijn of worden en dat de mensen aan God die plaats in hun leven leren te geven, die Hij waard is: De eerste plaats!

Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de ICT. Hoofdzakelijk was ik bezig  met het stroomlijnen van op de achtergrond draaiende processen. Een dergelijke rol zie ik ook voor mijzelf als oudste. Momenteel heb ik wat meer tijd en wil die graag besteden aan de opbouw (in de ruimste zin van het woord) van mensen uit onze gemeente. Gemeenschapszin, luisteren, dienen, drama, humor en een gezond relativeringsvermogen zijn een paar kernwoorden die bij mij passen.

In Hem verbonden, graag tot ziens!

Contact: Erwin | 06-11094210